KOOP JE GROENE STROOM EN GAS BIJ
NIEUWE ENERGIE = 100% DUURZAAM UIT JOUW BUURT
ZonopWoudenberg | om is aangesloten bij het allergroenste energiecollectief van Nederland zonder winstoogmerk. Je herkent dit collectief door de letters om achter de naam van onze cooperatie. Tientallen lokale energiecoöperaties door het hele land wekken nu samen al genoeg stroom op voor honderdduizenden huishoudens. Die energie wekken we lokaal op, samen met burgers in ons eigen en omliggende dorpen. Zo kun je met eigen ogen zien waar jouw duurzame energie vandaan komt! ZonopWoudenberg | om is meer dan een doorsnee energieleverancier. Wij zetten ons speciaal in voor Woudenberg.
LOKALE ENERGIE, UIT JE EIGEN BUURT
Wij verduurzamen ons dorp door verschillende soorten energie projecten te ontwikkelen, zoals zon-op-eigen-dak, zonnecentrales en windparken. De energie die hiermee opgewekt wordt, leveren wij lokaal aan onze leden. Zolang we nog niet voldoende stroom in ons eigen dorp opwekken, betrekken we de stroom van collega coöperaties hier in de buurt. Zo weet jij zeker dat jouw energie niet alleen uit Nederland, maar zelfs uit jouw eigen buurt komt: Dat noemen we nieuwe energie!
GROENERE STROOM BESTAAT NIET
Op het Stroometiket zie je dat onze stroom 100% duurzaam is. Omdat onze energie wordt opgewekt via lokale zonne- en windenergie projecten, ben je ervan verzekerd dat je bij ons échte groene energie krijgt. Daarom zijn we door de Consumentenbond, Natuur & Milieu en WISE al 7 jaar op rij uitgeroepen tot de allergroenste leverancier van Nederland .
WINST VOOR WOUDENBERG
ZonopWoudenberg | om profiteert van leden die hun elektriciteit en/of gas bij ons afnemen. We kunnen daarmee nieuwe projecten voorbereiden en realiseren. Woudenberg profiteert dus tweemaal: eerst door de afname van de groenste elektriciteit die je in Nederland kunt krijgen en nog een keer omdat groene projecten in Woudenberg gerealiseerd kunnen worden. We zijn op weg naar een energieneutraal Woudenberg.
DE BESTE PRIJS VOOR GROEN
Onze energieprijs wordt, vergeleken met onze concurrenten, steeds goedkoper. Doordat we geen winstoogmerk hebben, hoeven we slechts de opwekinstallaties en een aantal mensen die daar dagelijks mee bezig zijn te betalen. Omdat onze kosten bij groei van ons collectief vrijwel gelijk blijven, kunnen we onze energieprijs steeds een stukje goedkoper (of moeten we zeggen minder duur) maken dan die van onze concurrenten. Kijk voor de actuele tarieven hier.
GECOMPENSEERD GAS = 0% EXTRA UITSTOOT
Duurzaamheid staat bij ons voorop. Daarom is ons doel om in 2030 de warmtevoorziening geheel duurzaam in te vullen, zodat er geen fossiel gas meer nodig is. Omdat gas nu niet 100% duurzaam is, vergroenen wij al het gas dat we leveren. Deze winter gaan we namelijk maar liefst 30.000 bomen en struiken planten in nieuw aan te leggen voedselbossen in Nederland. Naast het compenseren van het gasverbruik van onze klanten, gaan deze voedselbossen bijdragen aan een grotere biodiversiteit en duurzame voedselproductie. De voedselbossen blijven minstens 30 jaar lang bestaan, zodat hun capaciteit om CO2 op te nemen volledig wordt benut. Lees meer.
WIL JE NAAR ONS OVERSTAPPEN?
Stap je over naar ZonopWoudenberg | om vanuit een andere leverancier? Dan zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. We lezen je meterstanden automatisch uit of vragen je de meterstanden aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat je huidige leverancier een eindafrekening voor je opmaakt. Simpel, geen gedoe en zonder extra kosten! Heb je nog een lopend contract bij je huidige leverancier? In de meeste gevallen brengt je leverancier een opzegvergoeding in rekening. Je kunt er dan zelf voor kiezen om alsnog over te stappen of te wachten met overstappen totdat je huidige contract is verlopen.
Via bovenstaande knop kom je in een formulier met 5 stappen waarna je een prijsvoorstel krijgt. Dat voorstel kun tot slot accepteren als je dat wilt. Heb je meer vragen dan kun je ook bellen of emailen. Zie hiervoor de gegevens onder op deze pagina.
logo zon op woudenberg | om
ZonopWoudenberg | om
Van Gendtlaan 22, 3931 AN Woudenberg
ZonOpWoudenberg@samenom.nl
033 - 200 7438

© Coöperatie vereniging ZonopWoudenberg U.A. 2021-2023
Alle rechten voorbehouden.